Saturday, February 13, 2010

Teine päev: HALB!! HALB!! HALB!!

Esimese päeva katsumused on möödas. Algas teine päev. Esialgu oli jällegi kõik tore. Pildistasin laskesuusatajate, eeskätt Eveli Saue trenni. Saue mossitas. Ei vaadanud kaamera poolegi ning vältis ajakirjanikke. Esmalt jalaluu murd ning nüüd siis haigus on jätnud oma jälje. Jälg surutakse sügavamale homsel sprindi võistlusel..



Peale selle, et Saue leheneegrite enesetunde alla viis, mängis tuju rikkumisele kaasa ka ilm. Nimelt pladistas lobjakat ning vihma. Õues oli külm ja lumi oli lögane. Vastik.

Kirsi tordile asetas Gruusia kelgutaja Nodar Kumaritashvili võigas surm treeningul. Nimelt lendas ta 150 kilomeetrisel tunnikiirusel kurvist välja ning maandus peaga vastu metallposti. Video on nii räme, et seda isegi ainult kuulates läheb süda pahaks. Kolks mis videost kostub oligi gruuslase lõpp.

(Loodame, et laskesuusa staadioni ääres vedelev käru oma kohustusi täitma ei pea..)


Siiski oli päeva lõpus ka helgemaid hetki. Vancouveri olümpia sai ametlikult avatud. Kuna eestlastele anti avamiseks ainult üks foto akrediteering, siis mina seda Vancouveris ei pildistanud. Pole hullu. Ka Whistleris oli möll. Rahvas oli rõõmus, vahtralehed lehvisid ja kängurud poksisid..







Kokkuvõttes. Tuju on kesine, ilm on soe, vahtralehed sähvivad... Kevad on tulemas!

(Teie vist vaikselt ärkate, me lähme magama- Head ööd!!)

No comments:

Post a Comment