Thursday, February 18, 2010

6 päev: Päike ja värvid.

Eestlastega läks jälle nagu ikka. Õieti ei läinudki siis pigem. Nüüdsest peaksi vähem eestlastest rääkima. Kevadväsimusele pole spordimasenduse põntsu juurde vaja. Räägime parem ilusatest asjadest.

Täna suusastaadionile jõudes läks nägu naerule. Mudru ei sadanud ja päike soojendas põski. Peale selle langesid meie omad juba veerandfinaalides, kui mitte varem, konkurentsist. Natukene irooniaga väitis mu üks soome kolleeg, et parimad pildid tulevadki siis, kui pole kohustust pildistada. Omad võistluselt väljas- tee mis tahad! Teed, mis tahad- teed hästi! Kisselli teeb veel magusamaks asjaolu, et tegu on olümpiaga. Olümpial tehtud suusatamise pilt "maksab" kordi rohkem, kui tagahoovis plõksitu.

Oma vabast ajast sai siis pildistatud naiste ja meeste suusasprinti kuni finaalini. Kuna finishi rusikadtaevapoolejakarje pilte on kõik niikuinii näinud, siis täna ma neid ei teinudki. Pigem üritasin erinevate kohtade, tehnikate ja huvitavate kompositsioonide ja valgusega mängida. Eks te vaadake ise, mis kompoti ma kokku keetsin. Regulaarsest suusapildist on asi kaugel- ja peabki olema!!



(Eesti sprinterite "treener")


(Naiste sprindifinaali järgne surnuaed. Ilusaima ristiga Björgen võitis ka sprindi.)


(Naiste veerandfinaal. Teatud kehaosadel hakkab kõhuli pildistades päris külm, vanakooli mehed on vist sellega harjunud...)


(Naiste veerandfinaal läbi lillede)



(Petra Majdic tappis ennast pronksile)



(Tegu ei ole sööstlaskumisega...)


(Ikka ei ole tegu sööstlaskumisega...)


Homme ootab ees möödalaskesuusatamine.. Nii need päevad lähevad. Tsau!

4 comments:

  1. möödalaskesuusatamine on hea termin :P
    joosep, kui olümpia ükskord läbi, äkki sa viitsid kirjutada sellisel praktilisel teemal nagu piltide bäckup ja arhiveerimine. hea oleks teada, kuidas profilt korraldada niivõrd olulist asja.

    ReplyDelete
  2. sitaks põnevam vaadata:)

    anna hagu!

    ReplyDelete
  3. majdici pildiallkiri on küll kümnesse! ülikõva :)

    ReplyDelete
  4. Surnuaed on kova ja see rohujuure tasandilt ka,aga kyss, kas petra sukeldumise etendusele ka jarjekord oli?
    Radar

    ReplyDelete