Sunday, February 28, 2010

15-16. päev: Vihm, Mets, Vähk ja Kuused..

Ilmataat on vihmaga helde olnud. Täna sadas terve hommik. Vihm paneb lapsed kasvama aga objektiivid vihmast kahjuks pikemaks ei läinud. Maas vedeleva fotokoti kilest kattele tekkis minutitega pisikene järvekene. Kapuutsi tekkis teinegi. Pisikesed vihmamummud sadasid objektiividele ja okulaarist nägi vaid uduseid suusklejaid.

(Tere härra Tilk!)

Iga halb asi on millekski hea. Tänu vihmale ja kondenseerunud veeaurule objektiividel tekkis mul üks täitsa lahe idee. Nimelt õhkasin oma lainurkobjektiivile nii, et kõik pildil jäi täiesti uduseks ning siis kuivatasin salvrätiga objektiibi klaasile pisikese, kuiva augukese. Kogu pilt välja arvatud kuivast kohast läbi paistev, oli udune. Pull värk!

(Raul Seema ja udune kõiksus)

Sõit, kui selline oli väga põnev, kuid mitte eestlaste poolt vaadatuna. Kristina ei saanud õigeid suuski alla ja kaotas võitjale pea 5 minutit. Telepildis kostis hetkeks ka Kristina ja määrdemeeste pinev vestlus mille lõpuks Kristina enam kui sajale miljonile inimestele puhtas Eesti keeles ja kena diktsiooniga "T*ra küll!" ütles. Nimelt suusk ei pidanud ja Kix oli närvis.
(Kix Smiguni suusapaar)

(T*ra küll!)

(Niiske pats)

Justyna (saate aru küll kes, ma ei viitsi ta perekonnanime kirjutama hakata, õieti ei oskagi) lõpuspurteeris ennast Björgeni vastu võidule oli rõõmus ja kinkis mõningaid lahedaid hetki ka suusarajal.

(Sekund naeratust ja kolaki pikali)


(Pontšikud ja Justyna)

(Kaader meie kommentaator Lembitu auks)

Ajakirjanikud pinnisid peale sõitu Kristina abikaasat, kellel oli kehvas tulemuses oma osa. Küsiti, kas Kristjan kahetseb, et nüüdsest KOWALCZYK'i (Copy-Paste nimi) määrdemeest Are Metsa oma tiimi ei võetud, kui võimalus oli. Ja et miks te ikka nii tegite ja miks mitte naaa.. Miks sellised suusad, mitte teised... Kristjan läks närvi..



...ja Mets mühises rahus...




Päris palju rapsimist oli kokkuvõttes. Loodan, et kirjavigu eriti ei ole ja et mu jutul mingi loogika ka ikka sees on. Kui mitte, siis... olen ju ikkagi piltnik, mitte kirjanik... Tsau!



No comments:

Post a Comment