Tuesday, February 22, 2011

Velkommen til Oslo, ehk suusatamise MM Oslos

Rännak Oslosse algas kentsakalt. Tallinna lennujaama personal ei lubanud mul fotokotti lennukisse võtta. Põhjus lihtne, 8 lubatud kilo asemel kaalus minu jurakas 22kg. Ehk +14kg. Tagaruumidest kutsuti kohale tähtsam tegelane, kes mõistis ja vabandas: "meil on siin mõned uued töötajad, nad veel ei mõista. Me ei saaks nii väärtusliku koti eest vastutust võtta, seega minge aga!"

Turvakontrolli tegelinski tegi päeva parima nalja, paludes mul kogu tehnika ning juhtmed kotist välja võtta. Peale väikest naerupahvakat sain kahjuks aru, et tegu ei olegi naljaga. Kogu kodune pakkimine kaotas väärtuse. Lollile turvamehele tegin aga tagasi. Ladusin kotist iga viimsegi vidina (alustades kaamerast, lõpetades patareide ja juhtmetega) eeskujulikult ettenähtud karpi. Kogu turvakontrolli läbimine viibis seetõttu oma 10minutit ja inimesed olid turvamehe peale pahased. Turvamees mõistis viga. Punastas. Eks elu õpetab;)

Järgmine nali ilmnes Oslosse jõudmisel. Pooletunnine bussisõit lennujaamast kesklinna maksis 280eeku (selle raha eest saab Eestis kuukaardi:D). Tühi kõht ununes peale toidu hindade uurimist. Tavalise buffeerestorani toidukorra eest küsiti 650eeku, kusjuures jooki selle hinna sisse ei loetud. Keskmine pitsa, ilma joogita, maksis 420eeku. Lõpuks otsustasime vana hea McDonaldsi kasuks, kus tuli eine puhul kukrut kergitada vaid 150 krooni võrra...

Tutvusin mõned minutid ka suusastaadioni ning hüppemäega (hüüdnimega "The Beast"). Kokkuvõttes tuleb kindlasti vinge MM ning ma annan endast parima, et blogi fotodega pidevalt varustada. Stay tuned!


(Selline näeb välja Holmenkolleni suusastaadion)


(Tõestus, et Õhtuleht on kohal!)




"The Beast"









Lõpetuseks, kui te Norras kena näitsikut kohtate, öelge talle: "Jeg elsker deg!" ;)

2 comments:

  1. Armastuseavaldamine on veits liiast, pigem võiks öelda "Jeg liker deg" :)

    ReplyDelete
  2. ma valiks ikka joosepi pakutu .D

    ReplyDelete