Thursday, May 27, 2010

Eesti - Horvaatia - Mina 0:0:1

Ei oska tänase mängu kohta midagi tarka öelda. Viik on küll väga hea tulemus, ent null-null ilma suuremate võimalusteta.. jätab supi natsa lahjaks.

See-eest sain selleks mänguks Overallilt Canon EOS 1D mark 4 kaamera, mis on siis canoni praegune lipulaev. Eelnevad nurinad mark 3-e teravustamise kohta jäävad mark 4 puhul ära. Pildid on üldiselt nii teravad, et nendega võiks habet ajada.

Tänane mäng algas 21.30, seega pildid tuli juba poolajal toimetusse saata. Ajanappuse tõttu pildistasin üle pika aja jpg-d. Valgusbalanss tundus automaadiga kenasti töötavat ja säri panin ultratäpselt paika. Pildid olid töötlematagi kenad.

Seega viskasin pildid arvutisse, tärnitasin söödavad kaadrid adobe bridge'is ning avasin pildid 10-kaupa photoshopis. Seal tegin cropi ja vajutasin eelnevalt seivitud actioni play nupule, mis tegi failid pisemaks (2000px pikem külg), lükkas peale veitsa kontrasti (curves) ning seivis enne valmistatud kausta. Sealt kaustast panin Photo mechanicuga piltidele kirjed ning saatsin hopsti õhtulehe upload ftp-sse. Kogu kupatus 10 pildi puhul võttis aega umbes 2 minutit.

Koju jõudes tundus, et tööd ei olegi tehtud. Töö fiilingu tekitamiseks otsustasin väikese video teha. Videos on suurem osa tänastest piltidest. Vaadake üle ja kui teile meeldib võin sellist asja tihemini teha....



Kell on pool neli. Peaks magama minema... Tsau!

No comments:

Post a Comment