Monday, May 10, 2010

Teine neljas musketär Sten Priinits

Eile ma kossul ei käinud. Rock võitis, kõik on tore. Loodame, et Tarvas saab jalad alla tagasi- võiks ju põnevaks minna.

Kui kossu pole siis saab vanu fotosahtleid uurides midagi magusat minevikust. Vehkleja Sten Priinitsi pildistamine on blogi jaoks küpsenud mitu kuud.

Eesti vehklemine tõi suurvõistlustelt medali ning ajas ajakirjanikud ärevile. Suundusingi üks päev vehklemissaali Priinitsit pildistama. Saal on pime ja rõske. Torkimisest ärevile aetud piiksumasinad undasid ja mõõgad klõbisesid.

Sättisin oma välksid saali nurka üles ja ootasin musketäri. Idee number 1 oli portreevoor ja teine idee seosnes torke-actioniga.

Portree puhul pritstisin Stenile aknapesuvedeliku pudelist vett näkku. Seda selleks, et tekitada higise trennist väsinud vehkleja illusioon. Toimis:




Teise idee puhul tahtsin näidata vehkleja lennukust ja agressiivsust. Pildi idee tuli kenasti välja ehkki köögipool oli naljakas. Vähem juttu rohkem pilte- vaadake ise.


(Saali nurgas vedelev prügikast sai sel õhtul suurima au osaliseks. Tänud prügikast!)

Kolmapäeval lähen kossule, siis saavad ka kossunäljased fotosõbrad oma doosi;)

3 comments:

  1. See lendava mõõgamehe pilt on küll väga lahe!

    ReplyDelete
  2. hoi, see lagi on suts liiga kirju ja nõuab tähelepanu. kui oleks ainult lampide muster ja poleks sellist käe ja lambi lõikumist, siis oleks parem, ma arvan. idee muidugi fanki.

    ReplyDelete
  3. Kumb Salm vastaseks on??:D

    ReplyDelete