Friday, May 7, 2010

Sipelgad

Vabandan kõigi lugejate ees, et postitust varem ülesse ei saanud. Oli põhjus. Sellest kohe lähemalt.

Tarvase ja Rocki kolmandale mängule Rakverre saabusin 2,5 tundi enne mängu. Ukse taga oli mehine järjekord, ent sisse ei lastud veel kedagi (kui kedagi ei lastud sisse ja ma sain sisse, siis ma vist olen keegi..??). Pistsin ühe kaamera tribüüni üles, piirdetoru külge (manftotto magic armi ja superclampiga). Otsa kruttisin pocketwizard MultiMaxi ning lainurk objektiivi.
Wizard on selline tore asi, et sellega saab kõiksugu vigureid teha. Seekord siis seadistasin wizardi intervalomeetri peale. Ehk siis kaamera teeb iga soovitud aja (seekord kolme sekundi) tagant pildi kuni teatud arv kaadreid (seekord 2500) on täis.
Idee oli näidata Rakvera põrgukatla täitumist. Kaamera klõbiseski 2 tundi enne mängu kuni mängu alguseni. Hiljem liitsin pildid vidjoks kokku ja oligi olemas. Timelapse photography.

Mäng ise oli mage. Olgugi et Rock näitas oma tõelist võimu ja võttis loodetult võidu. See selleks.. Vaadake videot ja andke ideid, kus sarnast vigurit veel kasutada saaks..

5 comments:

  1. Väga lahe lahendus:)

    Ps!Ootan alati uusi postitusi

    Keep up the good work!;)

    ReplyDelete
  2. Ise olen kasutanud seda krossil.Tulemus on siin http://roger-pilt.blogspot.com/2010/04/kross.html

    ReplyDelete
  3. Tagasitulles volle juurde siis ülikõva pilt - http://s.ohtuleht.ee/multimedia/images/000162/15ac4ff0-3dc6-494b-93db-555f574d293d_386.jpg

    Kas see on tehtud just seesamal Läti-Eesti mängul?

    ReplyDelete
  4. Võrkpall on võrratu. See pilt on minuarust tehtud Istanbuli EMi eel Türgis. Est-Lat soojendus/sõprusmängu ajal jah... See on vist sinu ideaal;)

    ReplyDelete