Friday, May 21, 2010

Jumalaga, Indrek!!

Oioioi kui vahva. Eesti koondis võiks sellise mänguga EM- valikturniirile jõuda küll. Jant on aint selles, et kas nad suudavad tänase mänguga sarnast taset hoida. Kui mõelda sellele, et piiritagant saame koondisele juurde veel Piiroja, Kink, Lindpere, Klavani siis peaks kõik võimalik olema.

Pildistamise kohalt oli tänane mäng väga keeruline. Nimelt oli staadion valguse ja varju triibuline. Kui määrasin säri varju järgi siis päikese käes sain +3 EV, seega totaalne ülesäri ja kui määrasin päikese järgi, siis varjus -3EV. Selleks, et pildid normaalsed oleks pidin kogu aeg säri juurde või vähemaks kruttima. Üks kruttimine andis 1 ava juurde või vähemaks. Seega kui pallur jooksis varjust päikese kätte, pidin nimetissõrmega kolm krutet (kas see sõna üldse eksisteerib??) tegema.

(Selline oli pilt päikese säri järgi varjus olevast Zelinskist)

Esimese poolaja olin platis ääres, teine poolaeg tribüünil. Käes oli 400mm toruga kaamera ja teine kere oli värava taga. Kurat, kellega ma magama peaksin, et ründajad õigelt poolt väravaid lööma hakkaks. Juba 5 viimast mängu on kaamera olnud paremal ja värav löödud valelt poolt. Seekord samuti:


Muud toredad pildid:







Homme on meistite liiga finaal- pildistan telekast!

No comments:

Post a Comment