Sunday, January 1, 2012

Brisbane International Tennis, Day 1.


SMP tiim koosnes 5st fotograafist. Scott, kes pildistas vähem, organiseeris teisi. Portugaallane Celio pildistas kohustuslikke firmade ja mängijate kohtumisi sviitides. Tina klõpsis seltskonda ja publikut. Chris, Scott ja mina pidime kolme peale kõikidest mängijatest pildid saama. Minu lisaülesanne, mis kergendas rasket ringi siiberdamist, oli jällegi peale kõige muu "värvi" toota. Kuni õhtul 5ni oli suht kiire, seega ei jõudnud väga "värvi" peale mõelda.

Väljakute vahel siiberdades põrkasin Kaia Kanepiga kokku. Rääkisime paar sõna juttu. Ta oli heas tujus ja lubas homme vastasele koti pähe tõmmata. Lisaks oli võistlustules Jürgen Zopp, keda sain pildistada vaid paar minutit. Õnneks on ta ka homme olemas, sest täna võitis. Eks siis parandan vea ja keskendun talle enam.

Hommikune tipphetk, kui seda niimoodi saab nimetada, oli Kim Clijstersi mäng ja Baghdatis/Murray paarismäng. Aga kunsti neist välja ei jõudnud võluda.


(Maailma kolmas reket Murray ja 44. Baghdatis)


(Vigastusest paranenud Kim Clijsters)

Scott on vana kala. Ta teadis täpselt, mis kell päike katuse vahelt peaväljakule paistma hakkab. Selleks ajaks suunas ta mind pildistama ning ütles muheledes: "do what you do!" Ehk algas minu lemmik, kuldne pooltund päikesetriibuga. Selle aja jooksul kasutasin ära iga vähemagi võimaluse, luua midagi huvitavat ja särtsakat. Daniela Hantuchova lendlev pats ja päike tegid päeva!










(Hantuchova vastane Cibulkova)








Kõik olid häpid. Esimene päev möödas, neli nädalat tennist järjepanu veel........

2 comments:

  1. Hantušova pildid on väga head!
    tore oleks, kui spordiehitised meelega pidevalt taolist dramaatilist valgust pakkuvaks ehitataks.

    ReplyDelete
  2. vajutaks laiki.
    tiiu

    ReplyDelete