Saturday, December 31, 2011

Uus aasta vana hea korvpalliga

Peale golfi pildistamist oli jälle vaikus. Teenitud raha raiskamine. Käisin kriketit vaatamas ja sain lõpuks pihta, mis värk on. Lisaks mängisin üle päeva golfi, käisin jooksmas ja tegin "getto workouti".


(Kriket Sydneys koos 27 000 inimesega. Kriket on fun!)


(Moore Park Golfi driving range)

Proovisin ära känguru liha. Beežitasin rannas ja suplesin pea 3m lainetes. Ühesõnaga nautisin vaba aega. Alates tänasest ei ole mul see kuu mitte ühtegi vaba päeva. Seega puhkus kulus ära. Ja raha ka..


(Üli punane känguru liha, mida peab küpsetama madalal tulel ja kaua.)


(Häid pühi!)


(Coogee beachi laine versus Eesti mees)

Tänasega sai puhkus läbi. Nimelt lendasin Gold Coastile, et pildistada Brisbane International Tennist. Tennis hakkab homme, seega tänane õhtusöök oli korvpall. Gold Coast Blaze versus Melbourne Tigers, kus mängis mõned aastad tagasi ka Martin Müürsepp.

Mängu tase oli parem, kui eestlastel, ent mitte väga. Suurim vahe oli see, et mürglit oli rohkem. Korvpall ei olnud lihtsalt korvpall nagu Eestis, vaid korvpall oli shõu. Erinevad akrobaadid ja tantsutüdrukud ning üldine melu. Saku Suurhalli suurune saal oli suht mõttetu mängu ajaks ikkagi pooltäis. Isegi naised viitsivad kossule tulla, sest koss on shõu! Sellega väike mõttetera Eesti kossuliidule..


















...oi, uus aasta saabus just nüüd. Homme pean varakult ärkama, seega Sydney ilutulestiku vaatamine telekast on mulle piisav. Head uut aastat, kallid lugejad!!

No comments:

Post a Comment