Monday, January 2, 2012

Brisbane International Tennis, Day 2.

Eestlased jäid täna poolikuks. Kanepi võitis, Zopp mitte. Kõikse nõmedam on see, et see, mida te telekast näete on vaid põhiareen. Ehk Pat Rafter Arena, mis mahutab 5500 inimest. Kõik muud mängud toimuvad ala Tere tennisekeskuse väljakutel. Kuramuse siniste kiledega kaetud traataiad, mis on alati taustal. Ülevalt alla ka ei saa pildistada ning mängud on päise päeva ajal. Ehk mitte ainsatki niidiotsa, kuidas nendel väljakutel mängijate pildid ilusaks teha.


(Kanepi ja Zopp mängisid just sel väljakul)

Proovisin teha, mis andis ning kasutasin esiteks pikki objektiive, et rõva traat oleks nii udune kui võimalik. Teiseks pildistasin erinevaid fragmente nii, et taustale jäi uduselt sinine kile, mis andis natsa vürtsi ja ei olnud väga kole.








Päeva teine pool koosnes Serena Williamsi ja Sam Stosuri mängudest, mis mõlemad toimusid peaareenil. Seal on kõigele mõeldud. Valgust on küllaga (iso1600, f4, 1/1250sek) Väljaku ühelpool ääres on tele- ja teisel pool fotokaevik. Sealt saab kenasti rahva taustale. Lisaks on võimalus kõrgemalt alla pildistada ning üldse siiberdada ja erinevaid lahendusi otsida.













Täna oli 16tunnine tööpäev ja niimoodi jätkates arvutasin, et pildistan Jaanuaris pea 500 tundi tennist.. Fotograafi töö EI OLE reisimine/modellide pildistamine/palju palka saamine.. Homseni!

5 comments: