Friday, January 13, 2012

Sydney International Tennis

Sorri, et vahepeal kirjutanud ei ole. Mängud algavad üheksast ja lõppevad peale südaööd. Und jagub maksimaalselt 6 tunniks ning vabasid hetki eriti ei ole. Lisaks oli vahepeale tennisekoll ette tulnud. Sama pall, samad staadionid, samad mängijad. Different day, same shit!

Meie tiim on aga mõnus. Kõik hoiavad kokku ning hoomor, mida voolab ojadena, hoiab pea püsti. Kõike tehakse läbi mõnusa huumoriprisma ning rasked päevad mööduvad kiirelt.

SMP images on kasvav agentuur. Meie ülesanne on Getty Imagesilt nii palju otsasid kätte saada kui võimalik. Hetkel oleme neilt kätte saanud golfi, tennise, pesapalli ning osakese ragbit ja kriketit. Mingeid asju veel, ent need hooajad vist pole veel alanud. Meie tiim teeb head tööd ja asjad liiguvad selles suunas, et Getty vaikselt kiheleb. (Muide, ma kirjutan neid asjandusi sestap sellises naljakas keeles, et keegi Gettyst google tõlkijaga aru ei saaks, mida ma neist räägin;)

Ülemaailmsete Getty kontorite IP aadressid välguvad igapäevaselt SMP lehel, mis tähendab seda, et meil hoitakse silma peal. Mis on igati hea, sest nii näevad Getty suured bossid minu omalaadseid pilte ning harjuvad mu nimega. Kes teab, mil see kasuks võib tulla.

Võistlustel on meil ülesanded jagatud, kes millisel Getty vennad silma peal hoiab. Nad ei tohi saada pilti, mida meil ei ole. Siiani oleme neist alati sammuvõrra paremad olnud. Alustades ekslusiivsessiooniga Kanepist.

Kuna me oleme arvestatav jõud teiste agentuuride vastu on meie bossi, Scoti, jutul käinud ka Canoni ja Nikoni esindajad, mõlemal kaasas oma uued lipulaevad (D4 Nikonil ja Dx Canonil, mida ka mul on õnnestunud näppida). Kahinad käivad, et lähiajal saame suure hunniku täisvarustust kas siis Canonilt või Nikonilt. Nad tahavad, et Australaasia tulevane suur jõud, kasutaks just nende tehnika See peaks ka minu tehnikamured mõneks aastaks lahendama. Eks paistab.

Ühesõnaga võitlus käib. Staarid (vähemalt naistest) on kohal ning pildid on sellised:
























Järgmiseni..

2 comments: