Thursday, July 1, 2010

Natuke üht ja pisut teist

Viimastel päevadel olen pildistanud kõike ja kõiki, ent kokkuvõttes mitte midagi erilist. Sellistel puhkudel, kui tööl pole otseselt suurt väärtust ei tohi motivatsiooni alla lasta. Isegi tikutopsi pildistamine võib olla vägagi hariv...

Sel nädalal on siis ette tulnud töid, mis segunevad kõikidesse valdkondadesse. Uskuge või mitte aga see nädal pole ma spordi pildistamisele sattunud. Kogu energia koondub vuti MMile ning koduküla rüselus kedagi eriti ei koti. Seega pildistasin natsa naisi, vabaduse sammast, suitsupakki, abielusõrmuseid, Anne Veskit ja maasikaid:







Kui teistele piltidele ma eriti ei peatuks (on pildid aga pole stoorit) siis vabaduse sambaga on lood teised. Hommikul tuli uudis, et tsehhid hakkavad samba kallal nokitsema. Seega läksimegi ajakirjanikuga kohale, ent tsehhe ei kuskil. Selleks, et aega kasulikult kasutada hakkasin sambast erinevaid kaadreid otsima. Kokkuvõttes oli päris põnev tiirelda vabaduse platsil ning otsida erinevaid lahendusi. Kuna tsehhe ei tulnudki siis pilti lehte ei läinud, ent kuna samba kallal on koguaeg mingi mölin, lähevad tehtud pildid kindlasti kunagi kasutusse. Seega, selle asemel, et nina nokkida ja tsehhi mahlamütse oodata, kasutasin aega tuleviku tarbeks.






Muide, sain endale paar tundi tagasi Photoshop CS5-e, seega varsti kindlasti postitan ka oma arvamuse uutest tööriistadest.

No comments:

Post a Comment