Tuesday, July 13, 2010

2 päeva kuumi naisi ja 2 tundi kuumi mehi

Hetkel kuuma läpakat süles hoides ja vaadates neid pilte, mis ma viimase paari päeva jooksul olen teinud... Kisub niiskeks.

Hetkel on nii palav, et ajakirjanike ajud on pehmed, viitsimisprotsent nullilähedane ning kriitikameel nüristunud. Kirjutatakse peaasjalikult häid, lihtsaid ja seksikaid lugusid. Ega minagi sürreaalset kunsti saa teha. Keegi seda ei mõistaks, ega tahakski..

Eile organiseeriti mind randa.... Et pildistada "Summerstyle" bändi tegijaid, ilusaid blonde tšikke, Juliat ja Carolyt (niipalju kui mina aru sain, siis nad on kanal2-e reporteris ka mingid tegelinskid). Huumor jooksis, tüdrukud olid ilusad ja rõõmsad ja katik aina klõbises. Pärast pildistasin veel mõningaid "andekaid" tüdrukuid ja päev fotograafina oligi läbi.




Täna seevastu organiseeriti mind üllatus üllatus.. RANDA! Esiteks oli vaja sebida Pirita ranna kõige ilusam tüdruk siidriklaasiga poseerima (seda siis laupäeval ilmuva siidritesti loo jaoks). Esimene kena ettejuhtuv oli kohe pildistamisega nõus. Kas asi oli minu "sõbralikus" osavuses võiiii...




Edasi oli vaja leida Õhtulehe esikaanele tüdruk, kes end kuumas jahutab. Viivuse ekspeditsiooni tagajärjena leidsin ma selleks ideaalse tüdruku. Ta oli vett pähe valamise ideegi koheselt nõus, naeratas sütitavalt ning ta silmad särasid kui säraküünlad. Raiskasime 5 liitrit vett ja tulemus oli lahe. Selliseid ägedikke võiks maailmas rohkem olla..




Kahe päevase tüdrukute pildistamise lõppakord oli valus. Mõned tunnid tagasi lõppes higistavate meeste vutirüselus. Levadia pidi mängu lõpus löödud vastuvärava tõttu Ungari Debreceniga viiki leppima. Valus kukkumine nii kõrgelt, nii kõrgelt- rannast.. higisele vutistaadionile.


( Esimene kaader, mille puhul remote kaameraga värava kenasti peale sain.. Jess- aasta aega proovimist ja lõpuks...)

Kannatame ära, hakake kõik fotograafideks!

3 comments:

  1. Mis marki kaamerat ksutad remote kaameraks?

    ReplyDelete
  2. palun abi peegelkaamera ostmisel.
    mida arvate sellest?
    tahaks professionaalseid arvamusi.
    http://www.onoff.com/online/ee/inet.nsf/vProd/66428?opendocument&markID=70-15-20

    ReplyDelete
  3. huvitav, et sa eelistad siniste päevitusriietega naisi :)

    ReplyDelete