Sunday, June 27, 2010

Fotoinase seiklused Kegumsis

Täna toimus Kegumsis, mis asub 6-varbaliste maal, motokrossi MX1 klassi maailma karika etapp. Kui motosõbral hakkavad selle peale randmed sügelema, siis lihtsurelik ei jaga motokrossist ei ööd ega mütsi. Mina olen lihtsurelik.

Õnneks oli Kegumsis Karli Saul, kes on Eesti motofotopro. Ta viis mind, kui paariaastast last, käekõrval rajale ning seletas, mis imeasi see motokross üldse on.

Esimese sõidu ajal ei saanud eriti üldse aru, kes, kus, kuhu ja miks. Tüübid vurasid minu jaoks ebamäärases järjekorras.... ja oi, kus paska lendas!

Teise sõidu ajal juba kohanesin, õppisin rada ning tegin endale selgeks, millal mis mehed, kuhu jõuavad. Põhimõtteliselt konverteerisin oma suusatamise pildistamisskillid kiirema, kõrgema ja porisema motokrossi jaoks ümber. Ehk otsisin tausta, panin seaded paika ning ootasin millal soovitud sõitja antud kohta satub. Klõpsklõps.

Peamine ülesanne oli pildistada Eesti parimat Tanel Leokit ning mõndasid staare. Esimese motokrossi pildistamise tulemused siis sellised:








No comments:

Post a Comment