Friday, June 18, 2010

Reedepäev on välgulõhkumispäev!

Täna sain hakkama! Minu armas, kallis Canoni 550EX sai natsa raputada ja andis otsad. Seega pidin täna ühe välguga hakkama saama. Monovälklane olla ei ole samas üldse halb. Pea hakkab tööle ning tuleb leida alternatiivseid lahendusi.

Esmalt sattusin Park hotelli, kus mind ootas kokteilivõistluse võitja, kaunitar Liina Park. Otsisin tausta, milleks osutus baari leti tagune pudelite riiul. Panin oma VÄLGU paika ning lisasin vastasküljele peegeldi. Peegeldi pehmendas varjusid. Liina võttis kokteili kätte ja huumori saatel klõpsutasime mõned päris toredad kaadrid.



Hiljem pildistasin ka võidukokteili lähemalt. Sedagi tegin väga minimalistlikult. Nimelt Park hotelli loungi laual. Mul on fotokotis alati mõned A3 paberid. Seekord oli neist väga palju kasu. Ehitasin nendest tootepildistamisboksi. Ülevalt naksaki välku ning külgmised paberid peegeldasid klaasile ilusad valged triibud. Mummuline taust on loungi baarileti peegelduvad tuled.




Sai ka Kalamajas Liisa Pakostal külas käidud. Põhjus siis selles, et ta olevat Savisaarele irooniaga kinkinud Kalamaja hoovidele iseloomulikke asju, ehk liivakasti ämbri, pesunööri ja peenrakühvli. Seda siis parkimisteema ajendil.



Kolmandaks ei viitsinud üks rekkajuht oma bensupaagile korki peale keerata. Nafta tänav oli see tõttu bensiini täis ja päästetöötajad puhastasid tänavat. Tegelikult oli paagil vist kork peal.. Aga auk, va kurivaim lipsas sisse.



Laupäev on....

No comments:

Post a Comment