Wednesday, April 15, 2009

Uus ujumisülikond..


Kuidas illustreerida lugu pealkirjaga "Krooliäss Miko Mälberg sukeldub rahamaailma!"?
Pildistame teda pintsakus. Pildistame teda ujulas. Pildistame teda ujulas pintsakuga. Pildistame teda ujumas pintsakuga...

Mõeldud tehtud. Esmalt jäi nii Miko kui ka Kalev Spa esindaja ideed kuuldes vaikseks. Pärast väikest mõttepausi ja selgitamist lõime käed- teeme ära!

Käisime Mikoga Humana kasutatud riiete poes ning ostsime talle varustuse. Kingad, püksid, püksirihm, särk, lips ja pintsak (kogusummas ainult 650 krooni, muide). Ning liikusime ujula suunas. Kalev Spa töötajad tulid meile üllatavalt sõbralikult vastu. Andsid pikendusjuhet välkude tarbeks, panid ujulas lisa tuled põlema ning olid üldse iga hetk valmis pildistamisele kaasa aitama.

Harrastusujujate suu vajus lahti ning täitus kloorise veega. What the f*uck?? Pintsakus vend hüppepukil...??

Sättisime koos abilisega kaks kaamerat paika (särid, isod, avad, fookused, white balance'id jne) ning lootsime, et saame kuivas rõivais vee poole lendava Miko kenasti peale. Saimegi!



Edasi palusime tal selili läbi vee liuelda, pintsak näpus. Välgud olid sätitud minimaalse tugevuse peale, et liikumine pildil seisata. Üks välk vasakult ja teine paremalt 45kraadi pealt. 
Kogu moos.









Kokkuvõttes lahe projekt, lahe tulemus. Tänaksin kindlasti Miko Mälbergi, Kalev Spa juhtkonda, oma assistenti Siim Kumpast ning vabandaksin harrastusujujate ees, kelle elu välkude vette kukkumise võimalusega ohtu seadsin... (tegelikult asi nii hull ei olnud)



2 comments:

  1. Eesti ujulatesse ei lubata isegi poes ujumisriiete osakonnas müüdavates shortsides, muust rääkimata, mujal maailmas on natuke pikema säärega shortsid täiesti tavalised ja valmistacad neid ka kõik suured ujumisriiete tootjad.

    ReplyDelete