Friday, April 24, 2009

Tahaks ropendada!!!!


Kaks nädalat, iga päev, küsiti mult, kas Rock suudab BBL-i final 4 Zalgirise alistada. Vastasin, et Rock on "suurte mängude" meeskond. Kui kellavärk tööle hakkab, emotsioon punasesse läheb, temperatuur saalis tõuseb, on Rocki võit vägagi tõenäoline.

Jõudsin saali 1,5 tundi enne mängu. Sisemuses oli elekter. Kohekohe hakkab mäng, mida eestlastest kossusõbrad on aastaid oodanud. Hetk, mil kuuevarbalistele ja nende naabritele koti pähe saab tõmmata. Sööge seda, karjub Kullamäe ja viskab võidukolmese. Noh, oinad, karjub Sanikidze kui on mängu võimsa pealtpanekuga lõpetanud.

Meeskondade tutvustamise ajaks, kui mänguni jäi kümmekond minutit oli saalis ruumi ülegi. Tribüünid olid hõredad, karjumine ei hakkanud kõrvadele.. Emotsiooni seier ei tiksunud punase lähedalegi ning arusaam, et Rocki sellise fiilinguga võiduni ei jõua hakkas kummitama.

Enne mängu küsisi kolleeg Märt Roosna, mis juhtuma hakkab. Vastasin, et Rock võidab veerandaja kümne punniga, lõhub ennast eest ära. Edasi hakkab Rocki jõud vaibuma ning viimasel veerandajal pannakse jõudude vahekord paika. Oleks Rock püssirohu susisema saanud oleks võidetud. Ei saadud, morni näoga vaadati, kuidas Zalgiris oma võttis. Kurb. T*ra, kui f*ckin kurb, r*isk..

















Kahju, kahju, kahju, kahju...

2 comments:

  1. Kahju tõesti !
    Aga minu meelest tegi Rock ilusa mängu.
    Korvpall Leedus on ju hoopis midagi muud kui korvpall Eestis.
    Kindlasti tulevad ka kunagi need ajad mil me suudame leedu klubisid F4-s võita.
    Ei tasu pead norgu lasta.Tuleb osata pilvede taga päikest näha.
    Homme tuleb võtta võit ja kolmas koht.Kui seda suudetakse , milles mina 100% kindel olen , võib ju BBL-ga rahule jääda.
    Igaljuhul sügav kummardus meeste ees , võitlesite vapralt.

    ReplyDelete
  2. ägeäge et zhalgiris võitis. ega õnnega ka koguaeg ei võida.

    ReplyDelete