Sunday, November 28, 2010

...sõnu pole ju vaja..

Kaua võib pildistada higistavaid ja rüselevaid mehi? Korvpall ja jalka on muidugi toredad, ent erutust nad otseselt ei paku. Erutusest rääkides, peaks mainima, et terve nädalavahetuse pildistasin võistlustantsijaid. Saku suurhallis toimus rahvusvaheline tantsuvõistlus Tallinn cup 2010.

Nagu kõik minu blogi lugejad juba teavad, siis fotograaf on nagu kirjanik. Kirjutaja kirjutab lugu, meie lood avalduvad piltides. Seega ei klõpsinud ma kolm päeva tühja vaid proovisin leida just seda, mis eristab tantsimist korvpallist.. See on ilu, romantika ja kirg....

Minu lugu:



































Erutusite?

5 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. mulle meeldib seitsmes pilt, huvitav, mida nad tantsid, et küüntel jupid taga?!

    ReplyDelete
  3. See oli eile, seega Ladina-Ameerika tantsud. Ehk Cha-cha-cha, Rumba, Samba, Salsa vms:D

    ReplyDelete
  4. Liiga läila. Naiste korvpallis on ka rohkem ilu. Lõpp on hea. Tuleb meelde üks kunstnik, kes just selliseid teglitagusied maalis.

    ReplyDelete
  5. Hea seeria. Sellel pildil on kuti sõrmed ikka eriti karmis asendis http://2.bp.blogspot.com/_OrlYMD2kJdk/TPK9a_U6D8I/AAAAAAAACDg/Unv0AmR1A1g/s1600/3JM26NOV10N21.jpg

    Mis on kurb, et meeletult on mukitud ja klanitud ja iga detail on viimseni paika sätitud, siis ega peale selliste piltide, see ilu publikuni ei jõua.

    ReplyDelete