Wednesday, November 16, 2011

Personaalne pooltund Australian Mastersi trofeega.

Selle nädalane töö puudutab sporti üsna vähe. Nimelt tellis turismifirma Tourism in Victoria SMP-lt (mille fotograaf mina hetkel olen) oma telki fotograafi. Telk asub Rojal Melbourn Golf Clubis, kus parasjagu toimub golfivõistlus Presidents Cup.


(Royal Melbourne Golf Club)

Presidents Cup on iga kahe aasta järel toimuv ülitähtis golfiturniir, kus omavahel võistlevad USA ja International (Eurooplasi international tiimis pole. Ryder Cup on euroopa ja USA vaheline turniir) võiskond. Kohal on peale kõige Tiger Woods, Phil Mickelson, Ernie Els...
Minu ülesanne on "Golf in Victoria" promo telgis inimesi pildistada. Huvilistele pannakse selga Australian Mastersi (maailma umbes tähtsuselt 5-6 golfivõistlus, mis toimub peale Presidents Cupi) võitjale mõeldud kuldne pintsak ning mina pean nendest koos Mastersi karikaga pildi tegema.



Töö on küll igav, ent raha on okei ning pinget eriti ei ole. Lisaks on siin telgis kaks spordispetsi ning karikat valvav turvamees. Kutid on muhedad ning huumorit ja inglise keelt praktiseerin jõuliselt. Pauside ajal saan siin kenasti ringi siiberdada ning eile vaatasin näiteks seda, kuidas Tiger Woods harjutas.




Päev kestab kümnest viieni ja teisipäevast pühapäevani. Eile tekkis vaikus juba poole nelja ajal. Et mitte niisama nina nokkida, otsustasin kuulsa karikaga tunnikese veeta. Loomulikult pildistades. Ei saa vist öelda, et paljud eestlased on särgi nurgaga tolmu nühkinud karikalt, mida Tiger Woods on suudelnud....




(Viimatine Mastersi võitja Stuart Appleby)

Teipisin siis karika vitriini kenasti paberitega kinni, et teravaid peegeldusi vältida ning hakkasin klõpsima. Turvamees vaatas, oioioi, mis pilguga, kuid karikas jäi terveks ning üks kena mälestus on juures..








Kes veel ei ole viitsinud, siis viimane aeg mu twitterit ka jälgima hakata: http://twitter.com/#!/JoosepMartinson

Cheers!

1 comment: