Friday, September 12, 2008

Särgivalik

2008. aasta EM valikmängu Eesti- Horvaatia eel oli TOPis pressikonverents Eesti vutimeestega...


See päev algas tavaliselt. Läksin 11paiku toimetusse. Pildistasin hommikul...

Pressikonverentsist ei teadnud sel hetkel midagi. 


2006. aastal Saksamaal MMil pildistamise vahepeal käisin ka Offical Fan Shopist läbi ning ostsin endale Horvaatia vutisärgi. Täpselt sellise, millega horvaatlased platsile jooksid. Miks särgiost üldse siia teemasse puutub? 

Sel samal hommikul panin selle särgi uhkelt selga. Ilus särk ju. Nagu malelaud, aint et punase ja valgega.


Kui teada sain, et poole tunni pärast pean koondise pressikonverentsil olema oli kuri karjas... Aga aega oli särgi vahetamiseks liiga vähe- särkegi oli vajaka. Nii ma lõpuks astusingi pressikonverentsile sisse.. 5 minutit muidugi jäin hiljaks, seega kõikide pilgud suundusid minule.. Ragnar Klavan, Jelle Goes.. Ihul hakkas imelik. Nägu läks punaseks nagu ruududki särgil.. Sellest moraal- Mõni neutraalne varu särk peaks alati fotokotis olema, äärmisel juhul toimetuses. Valge särk fotokotis võib mõnikord peegeldina isegi väga kasulik olla.


    (Selline särk oleks sobinud näiteks!!)


Siiski tulid samal õhtul Eestisse ka Horvaatia koondislased. Radisson SASis pressikonverentsil oli seega just minul kõige õigem särk. Horvaati koondise mänedzer või siis mõne muu tähtsa ametiga pintsakus mees, tuli mu juurde, surus kätt ning küsis lemmikmängija kohta. "Nico Kovac," vastasin hetkega. Kohe lubas mees mulle peale mängu originaalsärgi anda...

Pole paha:)

1 comment: