Thursday, May 12, 2011

Cadillac ja BOOM!!!

Mõni aeg tagasi kirjutas kossuajakiri Basket, TTÜ-s pallivast mustanahalisest Bambale "Boom!" Osbyst. Lugu oli intrigeeriv ja Õhtuleht ostustas mõned kuud hiljem ka ise Boomiga juttu puhuda.

Oli teada, et Boom armastab autosid, eriti Cadillace. Seega pildi tarbeks otsisime üles Eesti Cadillaci mehe Jürgen Laose ning tema 59nda aasta Cadillaci ning viisime selle Boomiga kokku. Ja siis hakkas nalja saama...

Captain Flinti ees koos Boomiga Cadillaci oodates rääkisime korvpallist, autodest ja muust tühjast-tähjast, kui Boom järsku endast välja läks: "look at this guy, look at this, c'mon, get out of here." Nimelt märkas ta kaugelt lähenevat monstrumit ja ta silmad läksid särama: "I've got one just like this back home, this summer I'm gonna make it convertable!"

Sõitsime siis varem skauditud kohta Boomi koos Cadillaciga pildistama. Tüüp oli üli elevil, suunurgad kõrvuni. Hea oli pildistada. Kaamera display pealt pilti nähes oli Boom veel õnnelikum- talle meeldis see, mida ta nägi.








Siis tegime pilti ka sellest, kuidas Boom roolis:




Pildid tehtud, kiitis Boom Cadillace taevani. Kliimaseade, elektriistmed ja -aknad, fm-tuner ja palju muud, mis eksisteerisid selles autos, mis tehti üle 50aasta tagasi.

Tagatipuks pakkus Jürgen mulle välja, et äkki tahaksin autoga proovisõitu teha. Ükski endast lugu pidav mees ei oleks saanud pakkumisest keelduda:




Tagasiteel Kakumäelt Susi hotelli lobisesime Boomiga kõigest, kuid kõige eredamalt jäävad meelde (nii korvpalli kui ka fotograafiat tihedalt puudutavad) sõnad: "You have to love what you do, otherwise dont do it at all!"

1 comment:

  1. Kas peegeldusele oli teadlikult inimene peale jäänud...räägin siis sellest fotost mis ka lehes ilmus...

    ReplyDelete