Sunday, May 1, 2011

Boksifotograaf!?

Täna olin targem. Teadsin, mida tahtsin ja ei küsinud prantslaste käest. Tegin valmis isegi plaani, kus mis aja hetkel mida pildistan. Esimeste päevade kogemus oli ju varnast võtta.

Enne ajasõite siiberdasin boksides ja pildistasin detaile:


(Selline näeb välja Kevin Korjuse vormeli iste. Mugav?!)

Testi sõidu ajal olin esimeses kurvis. Selle kurvi puhul lastakse fotograafid betoonbarjääri äärde, ehk vormelid mööduvad meist meetri kauguselt. Hea asi on see, et kurvi läbivad nad hoogu maha võttes, mis tähendab seda, et müra ei tapa. Väike amatöörlik video, kuidas asi käis:




Ja fotod, mis sellest kohast tegin:





Korjus oli kvalifikatsioonis kümnes, seega olime ärevil. Täna saab palju pildistada ning suurima joppamise korral on ka ehk poodiumile asja:





(Korjus parandas esimeses kurvis positsiooni mitme koha võrra..)


Järgmine ring Korjust ei kuskil. Ei või olla... Ja võis olla! Keegi küttis talle tagant sisse ja tagutiib oli puru. Korjus katkestas jälle:








Tulime SPA ringrajale Belgiasse just Korjust pildistama ja mõlemal päeval mees katkestab. No täielik ebajopp ikka. Kahe päeva jooksul on pildid ainult esimesest kurvist:S

Enne võidusõitu googeldasin vormeli fotosid ja tundus, et rattadmaastlahti fotod on kuidagi au sees. Noh, ei saand minagi rahu ning järgmises võidusõidus (Renault 2.0) istusin esimeses kurvis senikaua kuni ka mul selline pilt olemas oli:



Hiljem tiirutas shõu pärast ka F1 masin rahva ovatsioonide saatel. See hääl, mida see masin teeb on põrgulik. Järgmine amatöörlik video:



Kokkuvõtteks sain jälle kogemuse võrra targemaks ja järgmine GP kuhu satun tõotab tulla vingemate kaadritega kui esimene. Mis ju ongi peamine;)

No comments:

Post a Comment