Thursday, April 7, 2011

Veerpalu, Veerpalu, Veerpalu....

Ma ei oska hetkel arvamust avaldada. Minu arust on kõige tähtsam tõde. Miks ajakirjandus oma supersportlase dopinguloo välja kaevas ei ole minu arust peamine. Peamine on see, et tõde jõuaks päevavalgele... Vaadakem pilte ja mõtisklegem...





















Masendav..

13 comments:

  1. Mul on temast nii kohutavalt kahju lihtsalt ja ma ei usu mitte kuidagi, et ta süüdi on. No lihtsalt ei usu.

    ReplyDelete
  2. Huvi pärast küsin ,et mittu pilti sul mälukaardil oli kui uksest väljusid?

    ReplyDelete
  3. 16gb eest faile.. Ehk siis umbes 650pilti:D

    ReplyDelete
  4. Seda andis tunda otseülekandes.Hull tulistamine käis:)
    Pildistamine vist häiris Andrust päris kõvasti,aga selline on teie töö ,mis teha.

    ReplyDelete
  5. See pilt (http://ohtuleht.ee/421780), mis täna lehes, on geniaalne! Selline kontravälgukasutus seesuguse dramaatilise ja sünge olukorra puhul annab asjale nii metsikult palju juurde! Braavo! Ma tõesti usun, et too pilt on järgmisel aastal pressifotokonkursil üks favoriit. (Kusjuures lehes olev pilt on parem kui siinse blogipostituse omad, IMHO)

    ReplyDelete
  6. Keegi kusagil kirjutas, et kõik profisportlased kasutavad keemiat, ainult ajastus on tähtis. Me teame, et kõik poliitikud valetavad, ainult vahele ei tohi jääda. Valimiste ajal ei pasundanud keegi, et kõige tähtsam on tõde. Ma eelistan alustada peast, küllap siis ka sportlased dopinguga püünele ei soovi saada.

    ReplyDelete
  7. Teine pilt on mõnusalt "raamitud".

    ReplyDelete
  8. Tänud positiivsete kommentaaride eest. Spordi toimetus andis mulle mõista, et tavalist "istumispilti" nad ei soovi, sestap tuli genereerima hakata.

    Kahju, et ma enne pressika lõppu pilte saatma läksin, jättes ÕLi teise fotograafi pildistama. Muidu oleks selle pisara pildi ka peale saanud..

    Kusjuures, sellised klõbistamised on maailma mõistes nalja tegu. Fotograafe oli sel ürituse pealt kümne.. Suurematel rahvusvahelistel pressikatel on fotograafe saja kanti.. Mõelge mis klõbin siis käib:D

    Viimaseks, ETV sellid on ikka parajad oinad. Esiteks lõpetasid aasta seni ühe tähtsaima sündmuse otseülekande mingi "Väike maja preerias," huinjaa tõttu. Teiseks oleks katiku klõbinat saanud vältida zoomides mikrid rohkem Veerpalu poole.. Naljamehed..

    ReplyDelete
  9. Sekundeerin Vahurile ja kiidan ka lehepilti, tõsiselt hea töö. Kiitus!

    ReplyDelete
  10. Pildid on head - kuid mind häiris väga üks fotograaf, kes ronis lausa Andrusele ette lahkudes, vaat, et ei lasknud väljagi. Respect nii Sulle kui ka teistele, kes väärikad olid.

    ReplyDelete
  11. Ma vist ei ole maininudki, et see lehe pilt sai tehtud nii, et panin wireless transmitteriga välgu ise teisele poole üles. Kogu kupatus oli täiesti alasäris ja välk tegi sellise dramaatilise valguse.. Seega mitte joppamine aga jeblamine, et hea asi saada.

    ReplyDelete
  12. Kas sa ise tahaksid et keegi sinu pisarat püüaks pildistada????
    Eve

    ReplyDelete
  13. ..kui inimene proovib oma tööd hästi teha, siis küll! Austan entusiaste jäägitult.

    ReplyDelete