Saturday, April 30, 2011

Belgia SPA GP: Õnnetud eestlased, autod ja fotod...

Käisin eile kaardi järgi raja läbi ja mis ma avastasin. Kõik ametlikud fotopositsioonid andsid üsnagi mõttetuid kaadreid. Igas kurvi piiravas aias on väikesed augud, läbi mille saab pildistada. Selles suhtes on kõik ametlikult korrektne, ent selleks, et head asja saada peab ikka ise kuhugi mäe otsa ronima ja vähe võimuga midagi ägedat otsima.


(punased tsoonid on need, kuhu me minna ei tohi)


(Igas kurvis on selline väike fotopilu, kust õnneks vormel väga läbi ei mahu)


Sellegi poolest otsustasin tänast sõitu "korrektselt" jäädvustada. Ja pildid on üldiselt säärased:






Ajasõidu lõppedes organiseerisin ennast starti pildistama. Istusime siis esimeses kurvis "teadja" prantslasega, kuni mõistsime, et prantslased on ikka prantslased. Starditi hoopis teisest kohast. Vormel 3,5 autod ja vormel 2 autod startisid erinevatest kohtadest. Nüüd siis tean (et prantslasi ei tasu usaldada!!!)





Peale "stardi" jäädvustamist tormasin poole km kaugusele tsikaanile ja jäin läbi pilu passima. No need, keda ei ole on eestlased. Korjust ega Pentust ei kuskil. Aimasin halba ning tormasin boksidesse ja voilá:

"Sten ja Kevin tulge sööma!"



(Korjuse auto)






(Pentuse auto)




See, et minul ei vedanud tähendab vist pigem seda, et meie pilootidel ei vedanud. Kevinit nähes kiirustas ta boksi tehnikute juurde: "Kurat küll, see ei ole pisiviga, see auto on täiesti katki, ta lihtsalt ei keera!" Tehnikud said Korjuse pahameelest oma osa kätte:



Sõnaga, mõttetu päev! Homme teen teile paar videot raja äärest, et oleks näha kuidas asi fotoalas käib.


PS! Tegelt oli häid asju ka. Sooja oli ühe kahekümne kraadi, päike paistis ja lühkarite sääred tuhisesid soojas tuules:P

No comments:

Post a Comment