Wednesday, August 4, 2010

Motivatsioon

Viimased päevad on olnud jõhker rabelemine. Nimelt peale poot aastat agentuuridega "jutustamist" olen lõpuks jala veel enam ukse vahele saanud ning pildistasin oma esimese töö Getty Images'ile.
Enne igat suuremat võistlust küsisin suurimatelt agentuuridelt (AP, AFP, Getty Images, Reuters) kas nad sooviksid sellest pilte. Vastused olid, et ei soovi või meil tuleb oma mees pildistama. Peale pikka-pikka pakkumist, tuli viimaks tellimus.
Kuna töö ei ole veel tehtud, sest Gatlin jookseb oma viimase jooksu pühapäeval Tallinnas, siis pikemalt agentuurile pildistamisest ei räägikski. Pigem soovitaks motivatsiooni tõstmiseks vaadata Getty fotograafide portfooliod aadressil http://globalassignment.gettyimages.com/.

Kell on küll 5 õhtul, ent väsimus ei taha ikka kontidest ära minna.. Head und kõigile!

4 comments:

  1. PS! See globalassignmenti leheküljel tuleks fotograafi profesioni alt valida sport ja siis klõpsida lihtsalt erinevatele fotograafidele..

    ReplyDelete
  2. Uskumatud portfooliod muidugi, samas on Sul ka ikka väga kõval tasemel pilte vastu panna neile. Minu meelest fantaasiat ja viitsimist on Sul kuhjaga, et suht tavalisest spordisündmusest väga põnevad pildid teha. Igatahes vaatan blogi ja ÕL-i alati huviga. Edu!

    ReplyDelete
  3. sinu tubliduses pole ma kunagi kahelnud .

    ReplyDelete