Thursday, March 17, 2011

Tööpäev ei lõppe lõpuvilega!!

Tänase Rocki mängu iseloomustamiseks ajakirjanik minult mängu pilti ei küsi. Mitte kedagi ei koti action pildid, olgu need vinged tahes. Põhiline viimaste sekundite jooksul saadud valusa kaotuse puhul on emotsioon. Millal on emotsioon kõige ilmsem? Loomulikult peale mängu lõppu..

Peale lõpuvile kõlamist jooksid fotograafid tuhat-nelja asju pakkima ja kadusid sekundite jooksul. Kui sulle pakutaks sadat eurot, kas oleks mingi võimalus, et sa ei võta seda vastu? Arvatavasti mitte, kuid miks teised fotograafid terve mängu parimateks hetkedeks jalga lasid? Tööpäev ei lõppe ju lõpuvilega... Vabandan, kui kedagi solvan aga maast leitud super kaadrid tuleks ikka üles korjata. Nii laisk ei saa ka olla, et nö kummardada ei viitsi..


Kõik järgnevad pildid on tehtud peale lõpuvilet:


























Minu jutu tõestuseks, hetkel, mil seda blogi postitust kirjutan hakkas üks ajakirjanik pressiruumis kiruma: "Täitsa perses, no mis sa teed? Ainult mängu pildid. Nihukest asja ei ole olemas. Mitte ühtegi pilti mida lehte panna. Kus on Allingu viimase sekundi vise? Kus on need pildid, kus mehed kurvalt istuvad? Mitte midagi, uskumatu!! Joss, kurat, tule meile tööle...")

4 comments:

  1. Kas seal viimases pildis vaadati Visnapuu leping üle?

    ReplyDelete
  2. Ülihead pildid! Kirjeldavad hästi seda, mis toimus. Fännide emotsiooni oleks ka päris äge näha samas, lisaks mängijatele.

    ReplyDelete