Saturday, October 18, 2008

Raske töö

Blogi algas Ksenija Baltaga. Nüüd jõudsime jälle tema juurde tagasi. Eesti on nii pisike, et iga paari kuu tagant peab jälle samasid inimesi pildistama. Rock - Kalev, Rock - Kalev, Rock - Kalev, Balta, Kanter, Leibak, Balta, Kanter, Leibak. Leibak, Leibak, Kanter, Balta, Kanter... Tüütu?? 

Okei, asja hea pool on see, et fotograaf ei ole dokumentalistik. Pildistamine on väike osa tööst. Suhlemine sportlastega, teemaga kursis olemine jnejne on põhiline. Sportlased teavad isegi fotograafi igapäevaseid tegemisi. 

Eelmine neljapäev trenni vahepeal küsis Balta, et kuidas mul seal Tartus koolis läheb ja lobisesime üldse päris pikalt huvitavadest asjadest.





Tõnis Sahki (fantastiliselt asjalik ja humoorikas sell) ja Lauri Leisi pildistasin võistlusteväliselt esimest korda. Trenni lõpus käis juba selline kino, et naera pooleks. Vahepeal tegin paar pilti ka..


Seega, kuhu ma tahtsin jõuda... Fotograafi "töö" on ikka raske. Iga päev peab lõuna paiku Nõmme metsas linnulaulu saatel Eesti parimate sportlastega pulli tegema. Mõned sporditarid on kahjuks kaunid ning üldse mõnusad. Kui meelest ei lähe, siis teen pilti ka. Ja selle kõige eest makstakse raha kah veel!! Ehk, ei soovita kellelegi fotograafiaga tegelema hakata.. Igavene jama!!!




No comments:

Post a Comment