Monday, May 11, 2009

Leia mitte millestki midagi!


Paar nädalat tagasi tahtis Eesti lauatenniseliit, et ma pildistaksin neile Alari Lindmäe memoriaali/Butterfly Cupi, mis on nüüdsest lülitatud esimesena baltikumist maailma lauatennise föderatsiooni (ITTF) kalendrisse. Algul mõtlesin, et mis siin ikka. Klõpsklõps ja raha tuleb. 
Siiski ei saa asja enda jaoks nii igavaks ajada. Igal tööl peab olema mõte. Isegi s*tta annab ilusasti pildistada! Miks siis mitte lauatennise pildistamisega endal päev põnevaks teha?

Tuli leida point! Keskendusingi üksipulgi mängijate pilkudele. Võimalikult lähedalt ja täpselt proovisin fikseerida nägusid, ilmeid ja emotsioone. Terve päev pildistamist kujunes vägagi huvitavaks. 
Siinkohal ettepanek kõigile, isegi kui peate pildistama oma vana kruvikeerajat, et see hiljem netis müüki panna, tehke seda isuga. Endal on põnevam.  Kogemused ning avastamisrõõm tulevad veel pealekauba. Winwinwin süsteem mittemillestki!












Muide, asja tegi veel põnevamaks see, et antud saalis normaalse säritusega pildi saamiseks pidin kasutama parameetreid iso 1250, 1/250sek, f2.8 ning otsa keerasin 300mm objektiivi (sellega pildistatakse tavaliselt jalgpalli)

No comments:

Post a Comment